Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P61e46t56r 76H26a60l37í66k

1. 12. 2015 21:28

Nevím, jestli máte pravdu, ale pochybuji o tom. Já jsem volil TOP když vznikli. Jak jste psal, kvůli liberálním myšlenkám. Pak jste ale podle mě otočili o 180 stupňů. Excesy ODS a VV mi vadily, ale není to důvod, proč vás již nevolím a dokonce si vyčítám, že jsem vás volil.

Stali jste se levicovou stranou. Nadšeně podporujete levicovou až marxistickou EU, všechny jejich dotace, regulace, byrokracii. Hlavní vaše krédo je neodporovat, se vším souhlasit, nevykukovat, být poslušný, být devótní a hlavně je nerozlobit. Nikdy jsem nemiloval Rusko, ale nenávist a hysterie, kterou předvádíte mi přijde neuvěřitelná. Soudný člověk vidí, že není jedna strana anděl a druhá ďábel. Ta štvanice způsobila, že se lidi zamysleli nad tím, proč v tolika případech lžete a překrucujete. Tak brutální mediální tlak vyvolá reakci a zratili jste hodně příznivců.

Vaše protlačení církevních restitucí v podobě, jak jste to udělali také odradilo hodně lidí. Také mi vadí, že se považujete za elitu a zcela očividně opovrhujete lidmi a pokud s vámi někdo ve všem devótně nesouhlasí, je vystaven brutálnímu ataku a dehonestaci v médiích. Vy jste zcela znehodnotili "Pravda a láska" a ve vašem podání je to lež a nenávist.

Z poslední doby pokračujete v poklonkování EU a její šílené islamistické politice. Souhlasíte s islamizací Evropy a podporujete ji.

Dospělo to tak daleko, že se mi změnilo pořadí stran. Vždy jsem mel jako nevolitelné na posledním místě komunisty. Pak se za ně přesunuli zelení. TOP se dostala ve škodlivosti na úroveň komunistů a při rozhodování mezi komunistou a TOPákem bych si nedokázal vybrat menší zlo.

Zcela jste mě zklamali.

26 2
možnosti
SN

:-).... To opravdu myslíte vážně ?  Myslel jsem si že je to výborná ironická nadsázka. Až otevření diskuse mi umožnilo prozřít ! Můžete být geografický politologem, to se dnes nosí ! Jaké hodnoty pro lidstvo vytváří, nevím, ale v TV jich exhibuje hafo !  RvRvRv

15 2
možnosti
SN

......geografickým ....:-)

0 0
možnosti
MD
Foto

Mám pro TOP 09 bezva výzvu: "Rozpusťte se!"

Líbí?

12 1
možnosti
PA

P14e48t58r 29A17l33t13m67a92n

1. 12. 2015 20:40

Já vám fandím, i když bytostně nesouhlasím. Naopak si myslím, že by TOP 09 neměla být tak servilní k socialistické EU. Nikdy nemůžu dát hlas někomu, kdo provádí takové finanční hrůzy, jako je škrtání dluhů, samoúčelné přerozdělování, ku*** trhů napříč celou Evropou. Já nevidím na TOP 09 právě vůbec nic liberálního... No a často se odkazujete na Havla, jasně ten byl zásadně pro integraci z důvodu zachování míru v Evropě (začínal tak několik svých projevů, myslím, že i ten poslední v EU parlamentu), že by ale souhlasil s takovou mírou nesmyslné byrokracie a socialismu, který prosazuje TOP, si tedy nemyslím. PS: Jste mladý a zapálený pro politiku... ok, vždyť jsou tady některé neextrémní pravicové strany, které chtějí opravdovou svobodu a liberální trh bez nesmyslných bruselských regulí...

3 1
možnosti

"Bruselské levičácké regule" mohou být nepříjemné, ale bez EU bychom byli vtaženi do područí Ruska. To snad byste nechtěl!

0 0
možnosti
Foto

K84a62r11e79l 31M39á82d95l50e

1. 12. 2015 20:18

Pobavilo, smál jsem se od začátku do konce. Vy byste měl psát reklamy na zázračné pilulky na zhubnutí.

27 3
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 975x
Student

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené články