Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... Je však důležité si uvědomit, že při současné náladě ve světě jsou podobná referenda nesmírně nebezpečná... Ač mlád, vy už jste připraven pro velkou politiku.

0 0
možnosti

Pozoruhodné je, jak se ruské propagandě daří ovládat myšlení českých občanů, jak stoupá nenávist vůči Evropské unii, vůči jejímu symbolu, nejlepší státnici Agele Merkelové, vůči NATO, vůči USA, ale také vůči církvím.

Ano, to mne překvapilo nejvíc, proč je tu vedena kampaň proti věřícím, proti církvím, kde se bere a proč ta snaha o přeměnu víry v pověru? Jsme prý národ atheistů. Tak k čemu ta nemalá úsilí mají vést? Komu vadí věřící člověk? A proč?

:-)

1 1
možnosti
Foto

Jak chcete vést dialog s partnery, kteří jsou slepí, hluší, blbí nebo zaprodaní?

1 0
možnosti

Těžko se takový dialog vede. Ale musíme ho vést! Opakovaní tezí do nekonečna může přinášet pozitiva i těm ruskou zaprodanou propagandou zaslepeným, hluchým a zblblým...

1 1
možnosti

Co konzervativec to recesista.;-D

2 1
možnosti

Mládí Vás omlouvá. V padesátých a šedesátých letech těch nadšených svazáků bylo tolik co dnes. Většinou vystřízlivěli. Přeji to to vystřízlivění i Vám.

9 1
možnosti
Foto

Netušil jsem, že EU je tak křehká, že jí stačí rozložit několik údajných proruských webů.

A pokud je něco tak nakřaplé, jak si pak úspěšně může dovolit zasahovat do občanské války na Ukrajině.

A pokud tak vehementně odmítáme puč v Turecku, tak jak to že jsme nepodpořily demokratické instituce a nezávislost soudnictví na Ukrajině v éře Majdanu, což právě vedlo k té občanské válce.

Není divu, že pak mají ty údajně proruské weby tak lehkou práci.

6 1
možnosti

Těch ruských reálných propagandistických webů je tady přes dvacet!

0 0
možnosti

V58á38c98l67a94v 10M86a39c34h

31. 7. 2016 22:32

to jsou tedy názory:-P ..... jestli Vy jste konzervativec tak já jsem vtělení Jehovy

6 1
možnosti

Člověče, Vy jste blázen ....;-D

14 1
možnosti

Společný dialog dnes neexistuje. Jediným dialogem, který je nyní podporovaný a přípustný, levicovými propagátory veřejného blaha, směr falešného altruismu. Jeho lídři bez pravicových hodnot a přirozené z toho vyplývající zdravé morálky nikdy neobstáli v soutěži s rozumem a životem. Řítí vždy společnost do záhuby a Vy jste bohužel pouhým nástrojem jejich klamu a smrtící pasti pro svou naivitu.

5 1
možnosti
Foto

Nevím nevím, pane Dynamusi, zda Vás tahle naivní a vyčpělá rétorika uživí. Současná koryta v Bruselu jsou již obsazena Vašimi předchůdci, a než těžko se uvolní, nebo%t EU jde jako celek do kytek. Schovejte si tohle svoje slohové cvičení a přečtěte si jej tak za 5 let, budete se pka určitě, divit, co jste to vyplodil Rv

9 1
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 975x
Student

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené články